superior

Fires i Congressos

La competitivitat, a debat a l’Ampolla

L’hotel Flamingo de l’Ampolla (Terres de l’Ebre) acull el 4 de juliol la segona sessió prèvia del Congrés de Turisme de Catalunya. Els professionals del sector turístic català tindran l’oportunitat de debatre sobre la competitivitat del turisme a Catalunya i les noves oportunitats que s’hi presenten.

Innovació, Competitivitat, Promoció i Internacionalització són els grans temes al voltant dels quals gira el tercer Congrés de Turisme de Catalunya, que tindrà lloc a PortAventura del 26 al 29 de novembre.

Després de la celebració a Vielha de la primera de les quatre jornades prèvies, centrada en la innovació, ara toca el torn de parlar sobre la competitivitat de Catalunya i analitzar les oportunitats i els reptes que se li presenten per esdevenir una destinació veritablement competitiva.

La situació actual, el futur i el paper que juguen, entre d’altres factors, la normativa turística i els recursos humans són alguns dels aspectes des dels quals diferents professionals del sector analitzaran aquest tema. També s’hi exposaran dos casos pràctics sobre nous productes que poden contribuir a augmentar la competitivitat: la navegació fluvial a l’Ebre i els Condotels, una nova forma d’inversió turística en què es possibilita la propietat privada d’una o vàries habitacions d’hotel que poden entrar també en el circuit habitual de les reserves temporals.

En aquesta sessió participaran, entre d’altres, el president del Congrés de Turisme de Catalunya, Josep Martí; el seu director Acadèmic, Salvador Antón; i Carles Ferrer i Domènec Biosca, com a responsables de la Ponència.

SESSIONS DESCENTRALITZADES

A banda de les celebrades a Vielha i l’Ampolla, estan previstes dues jornades prèvies més:

16 de setembre, a Girona sobre Promoció
9 d’octubre, a Barcelona sobre Internacionalització

Back to top button