Fires i Congressos

El potencial de la indústria hostelera a Hostelco

El saló Hostelco arriba en un moment on el context econòmic global és desfavorable. Del 17 i el 21 d’octubre a Barcelona es reuneixen més de 2.000 expositors que presenten l’oferta més àmplia de productes i serveis per a l’hoteleria, la restauració i les col•lectivitats.

El saló ocupa la totalitat del recinte firal de Montjuïc i espera rebre prop de 100.000 visitants. Amb aquestes xifres, el saló es consolida com esdeveniment capdavanter del sector a Espanya i el segon més rellevant a Europa en el seu camp.

Destaca el nou espai “Hotel Universe” que presenta a través d’exposicions i audiovisuals les diferents vessants que conformen el concepte “d’hotel“.

La primera vessant es refereix a l’acollida i l’atenció personalitzada del client. Altres aspectes que s’aborden en el saló són les propostes orientades a augmentar l’eficiència i l’estalvi energètic de les instal•lacions, a la utilització de materials biodegradables i a incentivar tant als clients, com als empleats a seguir una actitud mediambiental responsable.

En l’espai anomenat “Spa Sensacions” s’ofereix als professionals una proposta basada en el concepte de "duo wellness suite" que permet als establiments hotelers oferir un valor diferencial exclusiu. Altres propostes són les habitacions dissenyades per adaptar-se a diferents estils de client o el projecte d’hotel per a l’any 2050.

Back to top button