Hotels

Derby Hotels Collection, o la distinció a través del valor afegit

Derby Hotels Collection acaba de llançar una nova proposta que completa la ja de per si extensa oferta de serveis de valor afegit que caracteritza els seus establiments. Es tracta del paquet “Libera tu mente” de l’Hotel Claris 5* GL que, a més de dues nits d’allotjament, inclou una sessió de massatges a escollir entre una selecta carta.

La nova proposta de l’establiment se suma a d’altres valors distintius com són una privilegiada ubicació, una completa oferta gastronòmica basada en cuina d’autor, o la presència d’antiguitats i obres d’art a les habitacions i resta d’instal•lacions de l’hotel.

Aquesta iniciativa posiciona el Claris com un establiment de referència pel turisme d’alt nivell adquisitiu que visita la ciutat de Barcelona. Pensant en aquest segment, el grup té prevista l’obertura entre 2008 i 2009 de tres nous hotels: el Suites Avenue 83, un aparthotel de 43 suites situat en ple Passeig de Gràcia, davant de la Pedrera; l’Hotel Bagués, de cinc estrelles i situat en un edifici històric del Barri Gòtic; i l’Arai Hotel, al carrer Avinyó, que ofertarà 40 suites.

La cadena de Jordi Clos ha traslladat amb èxit el seu model d’hoteleria a Madrid, amb dos establiments de cinc estrelles: el Villa Real, de tall més clàssic, i l’Urban Hotel, modern i de tendència.

Tot i que a nivell internacional compta només amb un petit establiment de 3* situat al cor de Londres, la cadena preveu ampliar el seu creixement fora d’Espanya. En aquest sentit, a finals d’any va anunciar la compra d’un immoble a París que convertirà en un hotel de luxe.

Back to top button