superior

Fires i Congressos

Catalunya acollirà el 23 i 24 d’octubre un Fòrum d’Ecoturisme amb l’assitència de 200 professionals

El II Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) que se celebrarà a Deltebre a les Terres de l’Ebre comptarà amb la participació d’Hector Ceballos-Lascuráin, considerat pare del terme “ecoturisme” i referent mundial en aquesta temàtica.

El Fòrum se celebrarà els dies 23 i 24 d’octubre amb el lema “Ecoturisme tot l’any” i té previst que assisteixin 200 professionals del turisme de natura i vinculat a l’ecologia. En la primera edició d’aquest congrés que organitza la Generalitat de Catalunya, celebrat a la Garrotxa fa dos anys, va superar totes les expectatives i va completar l’aforament quedant desenes de persones interessades sense plaça. Així, la jornada s’ha convertit en punt de referència del sector ecoturístic a Catalunya.

El director general de Turisme, Octavi Bono, ha explicat que “aquesta nova edició del Fòrum d’Ecoturisme de Catalunya és una experiència que ens ajudarà a reforçar alguns dels objectius que tenim fixats en el Pla estratègic de Turisme de Catalunya 2018-2022. Estem treballant per una millor distribució de l’activitat en l’espai i en el temps, i per una major diversificació dels nostres productes i serveis. En aquest sentit, tot el que significa el turisme de natura hi contribueix d’una manera molt important”.

Un dels objectius de les ponències, les taules de debat i les sessions de treball participatives és trobar propostes diferenciats per temporada que mantinguin “vius” els territoris i les empreses ecoturístiques durant tot l’any.

El Fòrum ENS l’organitza la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Deltebre i l’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre.

Articles relacionats

Back to top button