superior

Destinacions

Barcelona, entre les ciutats més atractives pels viatgers a nivell mundial

Barcelona s’ha fet un lloc entre les ciutats més atractives pels turistes a nivell mundial, segons el rànking de la plataforma especialitzada en turisme TripAdvisor. La capital catalana és l’única ciutat de l’Estat que apareix en el Top 25 mundial, amb la quinzena posició, i ocupa la vuitena plaça en l’àmbit europeu, on també hi figura Madrid, en la tretzena plaça.

Aquests llistats, que lideren en ambdós casos Istanbul (Turquia), Roma (Itàlia) i Londres (Regne Unit), s’elaboren a partir dels milions de comentaris i valoracions que els viatgers dipositen en el portal durant un període de 12 mesos.

El Top 10 espanyol el lideren Barcelona i Madrid, seguides per Sevilla, i el completen quatre ciutats andaluses (Granada, Màlaga, Marbella i Còrdova), una de Canàries (Corralejo) i dues de Balears (Calvià i Sóller).

L’eclosió de les noves tecnologies fa aquest tipus de rànkings més importants que mai, ja que més de la meitat dels usuaris consulten comentaris i valoracions abans d’escollir la destinació de les seves vacances. Així, els professionals en promoció turística han d’estar atents a les queixes i recomanacions que els viatgers fan en aquest tipus de plataformes per millorar les seves destinacions i aconseguir un millor posicionament a nivell mundial.

Aquesta és la sisena edició dels premis Travellers’ Choice Destination, que ha reconegut prop de 500 destinacions a nivell mundial, amb llistats específics per a Àfrica, Àsia, Austràlia, Canadà, el Carib, Amèrica Central, Europa, Xina, Orient Mitjà, Rússia, Amèrica del Sud, Oceania, Regne Unit i els Estats Units.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button