superior

Destinacions

Lloret de Mar promociona la seva oferta en ciclisme de carretera

Lloret Turisme va participar en dues accions que van tenir lloc a Girona i a Lloret de Mar per promocionar l’oferta específica de la vila enfocada al ciclisme de carretera. Aquesta modalitat esportiva en la seva vessant turística està gaudint d’un creixement important en els últims anys i l’especialització de destinacions i allotjaments resulta clau per treballar aquest producte en concret.

La primera acció promocional va ser una jornada de treball (workshop) organitzada per l’Agència Catalana de Turisme en què Lloret Turisme va tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb set agències de viatges i operadors turístics especialitzats a organitzar viatges amb bicicleta de carretera procedents d’Alemanya, Àustria, França, Irlanda i Bèlgica. L’acció es completava amb un petit còctel durant el qual va tenir lloc una sessió de networking entre les 35 empreses i destinacions i els 15 agents especialitzats que van participar en l’acció.

En aquesta ocasió, Lloret Turisme va estar acompanyat de diferents empresaris lloretencs que també van participar en la jornada de treball en representació dels seus establiments. Va ser el cas de Guitart Hotels, Samba Hotels, Evenia Travel Services, Hotel Delamar i Hotel Fenals Garden; una sèrie d’allotjaments que ja han dut a terme les millores requerides per acollir cicloturistes com són tenir un espai tancat per guardar les bicicletes o disposar d’eines de manteniment i rentat.

L’endemà vuit dels participants en la jornada de treball (workshop) d’Holanda, Irlanda, Regne Unit, Bèlgica i Estats Units van iniciar un viatge de familiarització que els va portar a Lloret de Mar, on van disposar d’un dia per conèixer l’oferta especialitzada de la població, visitar les instal·lacions d’alguns hotels i saber més de Lloret passejant i descobrint la seva costa en vaixell.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El ciclisme de carretera és un producte que, com a destinació, ens resulta molt interessant ja que no requereix utilitzar les instal·lacions esportives municipals, les quals en algunes èpoques de l’any tenim ja amb una alta ocupació. Aquest fet ens permet acollir esportistes d’aquesta disciplina durant tot l’any, els quals valoren molt positivament tenir al costat un dels millors recorreguts de la zona per entrenar com és la carretera que va des de Lloret fins a Sant Feliu de Guíxols passant per Tossa.”

Actualment Lloret de Mar disposa de 15 allotjaments certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a aptes per acollir ciclistes de carretera./Noticia emesa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button