superior

abajo

MercatsEstudis

Les ciutats més cares per al turisme de negocis

Els costos que assumeixen els viatgers de negocis varia en funció de la destinació. En el business travel compte el preu dels hotels de quatre estrelles, dels menjars i sopars, de les begudes, el transport i fins i tot el cost de bugaderia.

La consultora ECA International, especialitzada en realitzar informes sobre costos a nivell mundial ha classificat les ciutats més cares per al turisme MICE. Nova York és la destinació més cara del món per a un business travel. La segueixen dues ciutats suïsses, Ginebra i Zuric. En el rànquing de les 10 primeres també apareixen les ciutats dels Estats Units: Washington DC, San Francisco i Los Angeles.

Una curiositat de la llista de les urbs més costoses per al viatger de negocis és que Londres no apareix entre les més cares. La depreciació de la lliura vinculada a la situació del Brexit l’ha deixat fora de les destinacions més cares. ECA ha comptabilitzat el preu mitjà per nit, amb totes les despeses incloses com transport, taxis i dinars i ha determinat el següent rànquing en dòlars USA.

  1. Nova York, Estats Units (U$S 799)
  2. Ginebra, Suïssa (U$S 716)
  3. Zuric, Suïssa (U$S 661)
  4. Washington DC, Estat Units (U$S 621)
  5. París Francis (U$S 617)
  6. Reykjavík, Islàndia (U$S 615)
  7. San Francisco, Estats Units (U$S 581)
  8. Basilea, Suïssa (U$S 579)
  9. Los Angeles, Estats Units (U$S 578)
  10. Berna, Suïssa (U$S 576)

La indústria MICE, un sector que deixa importants ingressos

Articles relacionats

Back to top button