superior

Allotjament

Houston, tenim una solució

El I Congrés Internacional de Turisme Familiar va posar de manifest les dificultats que tenen les famílies amb nens per trobar allotjament adaptat a les seves necessitats. Berta Cabré, presidenta de l’Associació de Càmpings de Tarragona i Terres de l’Ebre, defensa el càmping com la millor solució per a famílies nombroses.

El passat 16 de novembre, Comunicatur va publicar un post en el que resumia alguna dels punts que es van tractar en el I Congrés de Turisme Familiar que es va celebrar a Salou a mitjans del mes passat. L’article Som 5 de família: Houston tenim un problema era realment molt atractiu i definia a la perfecció el problema que moltes famílies de més de tres membres es troben: trobar allotjament de qualitat, pràctic i a un bon preu.

Els Càmpings en general i els de Tarragona en particular són conscients d’aquesta problemàtica i des de fa ja uns quants anys estan adaptant les seves instal·lacions convertint-se en una opció ideal per famílies. Allotjaments com els bungalous destaquen en aquest sentit, ja que són confortables, disposen d’espai suficient per cada membre de la família i permeten ajustar econòmicament la despesa en funció de les necessitats.

L’aposta per l’especialització, la qualitat i l’evolució dels seus serveis ha permès als càmpings millorar l’experiència dels seus clients i superar les seves expectatives.

Gràcies a tot això, podem dir, avui, que els càmpings ofereixen la millor solució a les vacances en família.

Berta Cabré, presidenta de l’Associació de Càmpings de Tarragona i Terres de l’Ebre

Articles relacionats

Back to top button