superior

Destinacions

“Fans” famosos per atraure turistes a Catalunya

La Generalitat ha apostat aquest any per utilitzar cares conegudes en la seva campanya d’estiu per atraure turistes espanyols i animar els catalans a que es quedin a casa per fer vacances. Josep Carreras, Ferran Adrià, Custo Dalmau, Bojan Krkic i Gemma Mengual es declaren “fans” de Catalunya des de diferents indrets emblemàtics del territori.

La campanya, que durarà des de mitjans de juny fins el mes de setembre, generarà més de 675 milions d’impactes. Els responsables de la campanya van explicar que s’hi ha invertit més de dos milions d’euros amb què s’assegurarà una forta presència als canals més tradicionals com ara la televisió, la ràdio, la premsa i la publicitat exterior, així com a canals dins l’entorn de la comunicació 2.0. En aquest sentit, “Sóc fan de Catalunya” serà present a cercadors com ara Yahoo i Google, a portals de viatge i d’oci i a xarxes socials com ara Facebook, Youtube, Flikr, Minube i Tripadvisors. Tots els anuncis conduiran a un web creat per a l’ocasió, www.fansdecatalunya.cat (www.fansdecatalunya.com, en la seva versió castellana).

Durant la presentació de la campanya turística, el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, va assegurar que enguany es confía en “igualar, almenys, la xifra de visitants de l’any passat: més de 5,8 milions de turistes espanyols i prop de 7,8 milions de catalans. Cal apostar pel turista de proximitat perquè en èpoques de crisi presenta una resistencia important i, a més, genera un gran volum de negoci”.

La Pedrera, a Barcelona, la Tarraco romana, el Delta de l’Ebre, Calella de Palafrugell, el Parc Nacional d’Aigüestortes i la Garrotxa són algunes de les localitzacions que apareixen en els nous anuncis de la campanya “Sóc fan de Catalunya”.

 

Veure el video de la campanya

Back to top button