superior

AllotjamentFormació

Els hotelers de la Costa Daurada volen millorar les estratègies de venda per Internet

El 73% dels turistes prenen decisions basant-se en les fotos d’altres turistes i el 80% milloren la seva percepció després de llegir respostes “apropiades” dels propietaris dels hotels. Aquesta és una de les idees de la jornada “La relació directa a la xarxa amb el turista”.

El responsable de formació de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Jaume Orteu, organitzador de la jornada ara fa uns dies a la Universitat Rovira i Virgili,  assegura que “és fonamental la importancia de la formació i el coneixement per a assolir objectius en l’àrea de la reputació on line i les xarxes socials”. En aquest sentit, mots com “notorietat” “coneixement” o “consideració i compra” són conceptes clau per Agustí López, director d’Inspira Project, pel que fa a “la presa de decisions del turista”. López també va destacar la importància de la pàgina Web i del seu posicionament en els principals buscadors com a “producte empresarial propi, donat que és allò que ens representa com a empresa”.

En la mateixa línea es va pronunciar Juan Carlos Sanjuán, General Manager de Casual Hoteles”, qui va valorar “molt positivament les opinions dels clients i les respostes de la direcció cap a ells”.

“La influència de les opinions, la gestió de la reputació on line i l’impacte en les vendes són eines fonamentals per treure el màxim partit a aquestes qüestions”, va manifestar Mercedes Sánchez, Territory Manager a Tripadvisor.

Finalment, l’especialista en Marketing Digital, Montserrat Peñarroya, va destacar conceptes com ara “compartir, experimentar, planificar i contractar”, com a tècniques bàsiques.

Articles relacionats

Back to top button