superior

Apartaments

Augmenta la demanda d’apartaments vacacionals

Catalunya encapçala l’increment de la demanda d’apartaments turístics. Barcelona, la Costa Daurada i la Costa Brava, han augmentat les reserves per sobre del 20%.

La demanda de lloguer vacacional a Espanya ha augmentat un 24%. El turisme britànic s’ha disparat, segons dades d’Homelidays. També destaca l’increment de les reserves dels turistes alemanys i holandesos. Per la seva banda, el turista nacional també està triant Espanya i van créixer un 20% les demandes locals.

Els lloguers entre particulars creix

L’oferta i demanda d’apartaments de particulars a Espanya està més activa que mai i cada vegada més espanyols decideixen treure partit econòmic de les seves segones residències i obtenir així, una font extra d’ingressos domèstics, segons el portal eBay. Els anuncis de lloguers vacacionals entre particulars s’han incrementat un 22,4% durant els primers mesos de 2012. Les zones costaneres són les més desitjades, especialment Cadis, Barcelona, Alacant, València i Màlaga.

El perfil de l’allotjament sol•licitat és el d’un apartament en una localitat marítima, prop d’una platja o piscina i prou gran per acomodar una família de grandària mitja. Es valora que en el preu s’inclogui una plaça per aparcar un vehicle.

Encara que la majoria dels anuncis fan referència a propietats de segones residències, des del portal s’ha detectat que estan apareixent cada vegada més particulars que lloguen la seva primera residència. Aquesta tendència, més consolidada als Estats Units i Europa, s’està obrint ara camí a Espanya./Ag EP

Back to top button