Visites sobre rodes

Les destinacions no deixen de repensar i d’idear propostes originals per oferir als seus turistes. A la ciutat de Barcelona s’ha posat en marxa el Gourmet Bus; a la Garriga, el Centre de Visitants ha posat en marxa rutes en bicicleta pel Camp d’Aviació de la Guerra Civil de Rosanes; i l’Ecorail permet descobrir el Pla de Bages.

El Gourmet Bus, de dos pisos i dotat de les últimes novetats en tecnología, inclou un recorregut panoràmic per la ciutat combinat amb un sopar a càrrec del xef Carles Gaig. El Passeig de Gràcia, les platges de Barcelona, la Catedral o l’Anella Olímpica són alguns dels punts pels quals passa el Gourmet Bus, iniciativa impulsada per Julià Travel i Turisme de Barcelona.

Funcionarà tots els dies de l’any en dos torns i la durada mitra de l’excursió és de tres hores. El servei també està pensat per a empreses, grups i d’altres entitats i el vehicle està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Camp d’aviació en bicicleta

Rutes guiades amb bicicleta pel camp d’aviació de Rosanes en grups d’entre 10 i 20 persones, tot gaudint de les explicacions de guies experts i descobrint un part del passat de la història de Catalunya. Aquesta és una de les propostes del Centre de Visitants de la Garriga.

Sota el nom ‘Bicicleja pel camp d’aviació de Rosanes’, les visites es fan cada dissabte d’estiu a partir de les sis de la tarda. Les persones participants coneixen el camp d’aviació i tenen l’oportunitat de visitar el refugi antiaeri de Can Sorgues.

El Camp d’Aviació de Rosanes, situat entre la Garriga i l’Ametlla del Vallès, conserva encara els refugis, la torre de control, els edificis dels comandaments, el menjador, la garita de vigilància o l’hangar.

L’Ecorail

L’Ecorail permet apropar el visitant i descobrir l’entorn i el paisatge del Pla de Bages circulant per les vies de tren amb uns vehicles diferents i divertits fent esport i cultura.

El ciclorail o bicirail són dues bicicletes BTT adaptades a una plataforma que es desplacen mitjant la tracció dels seus ocupant per sobre les vies, i el Trenpat és un petit tren a motor per aquells que volen gaudir d’un trajecte més tranquil.

El recorregut, de 8 quilòmetres entre el poble de Callús i el Mas de Sant Iscle, molt a prop del Parc de l’Agulla, situat a Manresa, ofereix vistes a Montserrat, al Pla de Bages i al paisatge del Cardener.

Un cop s’arriba al Mas de Sant Iscle hi ha prevista una estada aproximada de dues hores on es poden fer un seguit d’activitats com ara visitar el Parc de l’Agulla, l’ermita i el celler del Mas de Sant Iscle o una agrobotiga.

[HOME]

0 0 0