superior

Empreses

Les sol·licituds per optar als premis de l’OMT a l’Excel·lència i Innovació acaben el 31 d’octubre

L’Organització Mundial del Turisme (OMT) ha declarat oberta la convocatòria de sol·licituds per a la 11a edició dels Premis de l’OMT a l’Excel·lència i la Innovació en el Turisme. Els candidats interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 d’octubre de 2014. La cerimònia de lliurament tindrà lloc a Espanya el 28 gener de 2015 en el decurs de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR).

Amb els premis es reconeixen les iniciatives i contribucions al sector turístic que són innovadores i consonants amb els principis del Codi Ètic Mundial per al Turisme. Des de la seva inauguració el 2003 l’OMT ha premiat a més de 70 erudits, visionaris i institucions dels sectors públic i privat, així com a ONG.

Els premis de l’OMT es divideixen en diverses categories. D’una banda, els Premis a particulars: Premi Ulisses de l’OMT a l’Excel·lència en la Creació i Difusió de Coneixements i Premi de l’OMT a una Trajectòria Professional (tancat ja a la presentació de candidatures).

L’any passat el Dr Tej Vir Singh, erudit que ha dedicat tota la seva carrera a l’ensenyament i la investigació en l’àmbit del turisme, va rebre el Premi a l’Excel·lència en la Creació i Difusió de Coneixements, mentre que el Premi a una Trajectòria professional va recaure en el periodista Richard Quest. Tots dos han contribuït al foment d’un desenvolupament turístic competitiu i sostenible mitjançant investigacions acadèmiques o reportatges.

D’altra banda, els Premis a iniciatives turístiques: Premi Ulisses de l’OMT a la Innovació en Polítiques Públiques i Governança, Premi Ulisses de l’OMT a la Innovació en les Empreses, Premi Ulisses de l’OMT a la Innovació en les Organitzacions No Governamentals i premi Ulisses de l’OMT a la Innovació en Investigació i Tecnologia.

Per segon any consecutiu la cerimònia de lliurament dels premis, que se celebrarà el 28 de gener de 2015, estarà copresidida per l’OMT i IFEMA/FITUR, Fira Internacional de Turisme de Madrid. El dia anterior a la cerimònia tindrà lloc un simposi sobre els Premis de l’OMT en què es subratllarà la importància de la innovació per al turisme i es presentaran els coneixements i èxits dels finalistes als Premis.

Articles relacionats

Back to top button