superior

abajo

Destinacions

La Cerdanya també aposta per la col•laboració público-privada

A partir del proper mes d’octubre i durant tot un any, les empreses turístiques de la Cerdanya juntament amb el Patronat de la zona endeguen una campanya de promoció que consisteix a visitar l’agent de viatges per vendre paquets creats per a l’ocasió. Un nou exemple de col•laboració entre sector públic i privat en la promoció turística de Catalunya.

Hotels, restaurants, empreses d’activitats i de transport duran a terme visites concertades ambels prescriptors. Està previst que, un cop acabada la campanya, cada una de les empreses participants hagi dut a terme entre 90 i 100 contactes comercials amb agents de viatges. L’objectiu és aconseguir que els intermediaris recomanin la Cerdanya, incrementar les pernoctacions a la vall i posicionar la marca.

Londres, Lisboa, Madrid, Barcelona, València, Bilbao, Sant Sebastià i Canàries són alguns dels mercats on està previst dur a terme aquesta campanya, a profitant la celebració d’esdeveniments com ara fires i workshops.

El Patronat de Turisme de la Cerdanya s’encarregarà d’editar el material gràfic que es lliurarà durant les entrevistes i lliurarà un informe sobre aquesta acció i els seus resultats als empresaris participants.

Back to top button