Hotels

Generator obrirà a Barcelona l’hostal més gran de Catalunya

La companyia d’hostals turístics Generator obrirà l’1 de març el seu primer establiment a Barcelona, que serà també el primer de la cadena a l’Estat. Amb 646 llits disponibles en 114 habitacions es convertirà a l’hostal amb més capacitat de la ciutat i de tot Catalunya.

Segons ha explicat el president executiu de Generator, Carl Michel, la decisió d’implantar-se a Barcelona es basa que Catalunya concentra una quarta part del total de visitants que arriben a Espanya, que segueix augmentant el nombre de turistes tot i la crisi.

Ubicat al carrer Còrsega, l’hostal donarà feina a 42 persones una vegada estigui en funcionament. A més de la capacitat de l’hostal, l’establiment també oferirà 80 llits en tres plantes destinades a hotel, repartides en 40 habitacions dobles i individuals.

Generator va néixer el 1995, i actualment té cinc establiments en zones cèntriques de Londres, Berlín, Copenhaguen, Dublín, Hamburg i Venècia, i aquest any inaugurarà l’edifici de Barcelona i un altre a Berlín.

La companyia preveu gestionar entre 12 i 15 establiments i entre 8.000 i 10.000 llits el 2015, pel que està portant a terme negociacions per ubicar-se en els centres de ciutats tant d’Europa com d’altres mercats./Ag EP

[HOME]

Back to top button