superior

Destinacions

El Patronat Costa Brava impulsa una central de reserves online

Prop de 300 establiments d’allotjament de la Costa Brava s’han apuntat a les reserves online que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Girona en el portal Booking.com. Segons les previsions declarades pel propi Patronat, el volum de negoci que generarà aquesta col•laboració per al sector pot superar el milió d’euros el primer any de funcionament.

De bon inici, pràcticament un terç dels hotels de la Costa Brava s’han adherit a aquesta central de reserves per potenciar la comercialització dels seus productes. El web del Patronat de la Costa Brava (www.costabrava.org) deriva cap a Booking.com els visitants interessats en fer una reserva hotelera. Aquest portal, que és un dels més importants a nivell europeu en quant a reserves, ha generat un site específic per als establiments gironins. Fins i tot, destaca alguns establiments que apareixen amb detall al costat del motor de recerca.

Per altra banda, identifica com a destinacions principals de la Costa Brava els municipis de Lloret de Mar, Cadaqués, Platja d’Aro, Roses, Tossa de Mar, L’Estartit, Calella de Palafrugell, Blanes, L’ Escala, Begur, Sant Feliu de Guíxols i Llafranc, que ofereixen allotjaments ena questa central.

A més d’aquest potent acord amb Booking, el Patronat de la Costa Brava facilita l’accés a altres buscadors d’establiments (Escapade, Dlleure.com, ReservasHoteles.net, Medplaya.com o Holidays In) que amplien les possibilitats de reserves també a apartaments, cases rurals i càmpings. El web costabrava.org supera el milió de visites que anuals que a partir d’ara seran potencials clients del motor de reserves.

Back to top button