superior

Fires i Congressos

B-Travel proposa a B-Delicious un recorregut enogastronòmic per diverses cultures del món

B-Travel concedirà un especial protagonisme a la zona enogastronòmica B-Delicious que, en aquesta edició, donarà a conèixer les especialitats culinàries de diverses cultures en un espai únic per viatjar pel món en un saborós viatge. Així, i des d’un euro per tiquet, els visitants podran tastar plats de les cuines kosher israeliana o halal àrab, entre d’altres, sense deixar de banda la rica varietat de la gastronomia catalana, espanyola i europea.

Els visitants a B-Delicious, que comptarà amb més de 20 estands, tindran l’oportunitat de tastar els vins produïts per la dissenyadora Amaya Arzuaga, una de les millors representants de la moda espanyola a nivell internacional, als seus cellers de Quintanilla de Onésimo a Valladolid, o conèixer les especialitats dels cuiners col·laboradors del programa Girona Excel·lent, un segell de qualitat que destaca els millors productes agroalimentaris d’aquesta província catalana, entre altres especialitats culinàries.
Igualment, hi podran triar entre més de 100 degustacions, que van des de la cuina tradicional catalana als estands de Degusta Castelldefels, Girona Excel·lent, Tossa de Mar, Pineda de Mar, Vilanova i la Geltrú i del col·lectiu La Cuina de Sils; fins a exòtiques destinacions internacionals als dels restaurants Shaq Shuq de cuina israeliana; Niji, japonesa; Hawker 45, de cuina del sud-est asiàtic; i Karakala, de cuina halal libanesa; passant per la ciutat de Nàpols o per comunitats autònomes com Castella i Lleó, fins a diverses cates de vi de diferents Denominacions d’Origen. D’aquesta manera, B-Travel ofereix als seus visitants la possibilitat de fer un viatge per tot el món a través del paladar.
Al costat de B-Delicious, l’oferta de B-Travel girarà al voltant d’altres cinc àrees relacionades amb el tipus d’experiència que vulgui viure el visitant al seu viatge pel saló organitzat per Fira de Barcelona. Així, B-Travel comptarà amb B-Happy, per a viatges en família, creuers i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb l’art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d’aventura; i B-Industrial, rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial.
B-Travel presentarà de nou les experiències viatgeres de totes les comunitats autònomes, províncies i de més de 40 països, així com les de més de 60 agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i turisme rural, companyies de transport, turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics. Consolidat com a la gran cita per als viatgers, B-Travel tindrà lloc del 22 al 24 de març al palau 8 del recinte de Montjuïc.

Articles relacionats

Back to top button