superior

Fires i Congressos

105 expositors en el Saló del Caravàning de Barcelona

Un centenar d’empreses de més de 200 marques mostraran les últimes novetats en el Saló Internacional del Caravàning de Barcelona que celebra la 30a edició del 3 a l’11 de novembre. El certamen vol convertir-se en la principal plataforma comercial i de promoció sectorial més gran d’Espanya i del sud d’Europa.

Aquest saló és la cita clau per conèixer com anirà la temporada 2013 ja que aquests dies són l’indicador per al mercat espanyol i català, que és des d’on provenen bona part dels clients del sector del càmping i caravàning. El context de crisi manté expectants els professionals.

Els visitants del saló coneixeran tots els subsectors d’aquesta activitat turística vinculada a l’oci familiar i en contacte amb la natura com és el càmping. Podran veure caravanes, autocaravanes, remolcs, cases de fusta, tot tipus d’accessoris…

En el programa d’activitats del Saló Internacional del Caravàning destaca la VII Concentració de Caravanes i Autocaravanes (de l’1 al 4 de novembre), l’àrea BCN Caravaning & Camping Live 2012, un espai en què es reproduirà de quina manera es viu en un càmping fent ús dels diversos tipus d’equipaments. El saló també ha organitzat el Fam Parc, una zona d’activitats.

Els campings de Catalunya, capdavanters

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) estima que els càmpings espanyols van registrar aquest estiu un total de 9,4 milions de pernoctacions, de les quals 3,5 milions van correspondre a turistes estrangers. Aquestes xifres impliquen un descens del 13% respecte a les estades en càmping registrades a l’agost de 2011. No obstant això, Catalunya continua sent la comunitat autònoma amb més pernoctacions en aquest tipus d’establiments (4,8 milions).

Back to top button