Ara sí, propostes per gaudir de la neu

Amb l’arribada finalment del fred i les nevades, les estacions s’animen a llençar nous productes i promocions per captar el màxim nombre de clients ja siguin catalans o internacionals.

Al Pirineu de Lleida, i sota el nom de “Quatre estacions” es comercialitza un pack turístic conjunt per esquiar a l’estació de Baqueira Beret i a totes les del Pallars Sobirà.

El paquet turístic consta de viatges organitzats amb guies i transport inclòs per a grups reduïts de fins a vuit persones, amb un alt poder adquisitiu, i amb una durada no inferior a quatre dies. L’estada inclou forfets als diferents dominis esquiables, allotjament i àpats en establiments de la comarca del Pallars Sobirà.

L’objectiu és oferir el Quatre estacions als turoperadors internacionals per obrir nous mercats a l’exterior i que els turistes estrangers coneguin totes les infraestructures hivernals situades al Pallars Sobirà i els atractius turístics d’hivern del territori pallarès.

Aquesta proposta és fruit de l’acord al qual han arribat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, empresa pública que gestiona les estacions d’esquí de Port Ainé i Espot, amb Baqueira Beret i Tavascan.

Campanya de comunicació de la neu de Girona

Les cinc estacions d’esquí gironines – La Molina, Masella, Vall de Núria, Vallter2000 i Guils Fontanera- i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona repeteixen i amplien campanya publicitària conjunta per a la promoció del turisme d’interior i de l’esquí gironí en el mercat català durant els mesos de febrer i març.

L’objectiu és posicionar la marca Pirineu de Girona com a destinació diferenciada del conjunt dels Pirineus, adreçant-se bàsicament a un públic jove, urbà –majoritàriament procedent de l’àrea metropolitana de Barcelona–, amb nivell alt de formació, amb recursos econòmics i molt actiu socialment.

La campanya de comunicació consta de falques radiofòniques, emissió de programes de ràdio en directe des de les estacions, anuncis en premsa escrita, espots televisius i publicitat a Internet i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Heliesquí a la Val d’Aran

Per la seva banda, la Val d’Aran s’ha convertit en l’única zona de l’Estat on s’ha regularitzat la pràctica de l’heliesquí (transport en helicòpter d’esquiadors per a descensos fora de pista), després que Aviació Civil hagi autoritzat a les empreses TAF Helicòpters i Pyrenees Heliskí dur-hi a terme aquesta activitat.

Aquesta activitat es pot desenvolupar en set àrees diferents amb l’acord dels municipis, a excepció de zones protegides com el massís de la Maladeta i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Segons expliquem des del Patronat de Turismo de la Diputació de Lleida “la pràctica d’aquesta modalitat esportiva és segura, ja que totes les prediccions de riscos que es fan des del Centre de Prediccion de Lauegi del Conselh Generau d’Aran es transmeten a les dues empreses i els Pompièrs d’Aran tenen coneixement cada dia de les rutes i les zones on es desenvoluparà”.

0 0 0