Sitges acull 600 agents de viatge britànics per a la conferència d’Advantage

El consorci d’agències de viatges independents més important del Regne Unit, Advantage, celebra a Sitges la seva conferència anual internacional del 26 al 29 de setembre. Participen més de 600 agents de viatges especialitzats en turisme d’oci i de negocis.

Aquest congrés pot tenir un efecte positiu sobre la imatge turística de Catalunya davant els centenars de professionals britànics que hi assisteixen.

Advantage és la marca del National Network of Travel Agents, fundada fa 25 anys i que actualment compta per tot el Regne Unit amb 750 agències (el cens total d’agències de viatges britàniques és de 5.500) Té un volum de compra superior als 3.300 milions d’euros que li permet gaudir d’una capacitat de negociació molt alta. La seva activitat es reparteix al 50% entre el turisme de negocis i el turisme d’oci.

Advantage és el consorci d’agències de viatges independents més important i una de les principals referències turístiques dels britànics. La conferència compta amb el suport del Sitges Convention Bureau, Turisme de Catalunya i Turespaña.

0 0 0