Objectiu: facilitar l’arribada de turistes indis

L’any 2016, s’espera que els indis realitzin 25 milions de viatges internacionals. Catalunya vol posicionar-se entre les seves preferències i per aconseguir-ho busca vols directes, agilitzar el tràmit dels visats i un turista d’alt nivell adquisitiu.

Els turistes indis acostumen a viatjar fora de temporada alta i, entre els factors que més influeixen més a l’hora de decidir destinació, hi ha les facilitats per obtenir visat. És necessari que s’agilitzi el procediment burocràtic i se simplifiquin els requisits per tal que el turista indi que vulgui viatjar a Catalunya aconsegueixi un visat.

En el marc d’una missió empresarial catalana a l’Índia, el president Artur Mas i el conseller Felip Puig s’han reunit amb representants de les companyies aèries Air India i Jet Airways, per estudiar la posada en marxa de vols directes entre Barcelona i l’Índia. Altres reptes passen per aconseguir atraure els turistes indis més enllà de Barcelona, que és la destinació dels seus viatges a Catalunya.

Amb l’objectiu de captar turistes d’aquest mercat, les empreses i entitats que han participat en la missió empresarial han dut a terme un total de 1.200 trobades comercials a Nova Delhi i Bombai amb operadors turístics indis.

[HOME]

0 0 0