L’ArticketBCN es posa a la venda a Madrid

A partir de l’any vinent, la multientrada ArticketBCN es podrà comprar a Madrid. La iniciativa pretén acostar algunes de les propostes culturals de Barcelona als ciutadans i visitants de la capital espanyola.

L’ArticketBCN permet visitar set dels més importants museus i centres d’art de Barcelona: el Museu Nacional d’Art de CAtalunya (MNAC), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Museu Picasso, La Pedrera de Caixa Catalunya, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), la Fundació Tàpies i la Fundació Joan Miró.

Aquests centres barcelonins volen aprofitar les possibilitats que ofereix el mercat madrileny, especialment després de la posada en marxa de l’AVE Barcelona-Madrid. Aquest fet ha de facilitar la promoció i comercialització d’aquest producte cultural.

L’ArticketBCN es podrà adquirir a partir de 2009 al Punt d’Informació de Turisme de Catalunya del Centre Cultural Blanquerna, a la central del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía i a la central de la Fundación Mapfre.

0 0 0