Alicia’t, la Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, tindrà lloc del 16 al 18 de setembre en format en línia

Torna la festa que aplegava milers de persones a Món Sant Benet, després que l’any passat no es pogués celebrar presencialment per la pandèmia. Però l’esdeveniment d’enguany serà força diferent: en línia, gratuïta, oberta a tothom i amb un ventall d’opcions força interessant. Durant els tres dies de la festa es desenvoluparan diverses càpsules audiovisuals […]

El Maresme vol ser destinació de turisme ‘Pet Friendly’

La Costa Barcelona Maresme aposta pels turistes que viatgen amb la seva mascota i per a això ha generat un espai web on ofereixen la informació necessària per planificar una estada en aquesta destinació acompanyat d’un animal domèstic.

L’Agència Catalana de Turisme té nou director

L’organisme de promoció turística de Catalunya ha substituït David Font en la direcció de l’ens. El conseller d’Empresa i Treball, que també és el president de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Roger Torrent, ha nomenat Narcís Ferrer com a nou responsable.

El balanç de l’estiu a Catalunya

El sector tenia certes esperances en poder “salvar els mobles” i finalment es pot dir que tècnicament ho ha aconseguit. Que el turisme patiria aquest estiu era ja sabut i ara tocava analitzar els resultats.

Reservar entrada per poder visitar Venècia

Venècia serà la primera ciutat que requerirà d’una reserva d’entrada prèvia per poder accedir-hi. Serà a partir de l’estiu de 2022 quan els turistes que vulguin visitar-la hauran de pagar per entrar.

Catalunya es proposa ser una destinació referent en Slow Tourism

El projecte europeu ENI CBC MED Med Pearls subvencionarà la creació de 6 productes turístics slow a les comarques catalanes de l’Anoia, les Garrigues i la Ribera d’Ebre que permetin conèixer els indrets en profunditat i gaudir-los sense pressa.

0 0 0