L’Espanyol se suma al Barça en la promoció turística de Catalunya

El RCD Espanyol contribuirà a la promoció de Catalunya com a destinació turística a nivell mundial. El club de futbol ha signat un acord de Partenariat amb l’Agència Catalana de Turisme (ACT) similar al que el FCBarcelona té amb l’ens de promoció turística català.

Nova web i catàleg d’experiències del Costa Brava Girona Convention Bureau

El Convention Bureau de la zona de Girona Costa Brava ha presentat un nou web que millora les vies de comunicació amb els professionals del sector i fa més senzilla i intuïtiva la recerca de continguts. Així, quan s’accedeix al portal www.costabravagironacb.com trobem una primera proposta amb sis seccions diferenciades: Coneix, Cerca, Planifica. Informa’t, Descàrregues […]

Madrid diu no al projecte de casinos hereu d’Eurovegas

La Comunitat de Madrid ha rebutjat la proposta del magnat David Cordish de crear Live! Resorts Madrid, un complex lúdic com Eurovegas. Argumenta que no pot assumir la inversió pública necessària vinculada les infraestructures que pujaria a 340 milions d’euros.

Manifestants antiturisme ataquen hotels a Barcelona

Una protesta veïnal contraria al turisme al barri barceloní del Poblenou acaba amb atacs a dos hotels. La situació no és nova i els hotelers mostren la seva preocupació i exigeixen a l’Ajuntament que es comprometi en contra de una deriva “vandàlica” a la ciutat.