superior

Estudis

De Guindos: “El turisme tornarà amb més intensitat”

El vicepresident de el Banc Central Europeu (BCE), Luis de Guindos, augura una activació del turisme independentment que el sector rebi o no les ajudes directes de Fons Europeu de Reconstrucció. Quan s’activi la demanda en general a nivell europeu, per una millor expectativa econòmica, el turisme tornarà a Espanya amb major intensitat encara que no rebi ajudes directes.

Per a De Guindos la recuperació de el sector de l’oci i el turisme arribarà independentment dels 140.000 milions d’euros de la UE perquè “són una part fonamental en la nostra societat”. La clau és aconseguir un bon ambient econòmic. El vicepresident de el BCE veu més important aquest clima de bonança que les possibles ajudes.

Aquestes opinions les va llançar durant un fòrum organitzat pel Grup Hotusa en què va deixar un missatge més: sobre la idea d’aprofitar la crisi actual per canviar el model turístic espanyol, De Guindos opina que “en temps de turbulències no és moment de fer mudances”. Quan arribi l’estabilitat es donarà la situació idònia per evolucionar el model i incorporar els canvis.

Articles relacionats

Back to top button