Més de 5.000 passatgers al Tren dels Llacs

El Tren dels Llacs, recorregut turístic entre la ciutat de Lleida i la Pobla de Segur, ha tancat la seva cinquena temporada amb 5.069 passatgers, superant axí els 4.943 de l’any 2012. Des del primer trajecte que va fer el 2009 fins a aquesta cinquena temporada, s’ha incrementat el nombre de viatgers en 1.500 persones i l’oferta ha augmentat en 1.400 places.

En les 23 expedicions que ha fet entre el 27 d’abril i el 26 d’octubre, el tren ha tingut una ocupació del 98,39%,“el resultat més alt des de la seva inauguració l’any 2009” destaquen els seus impulsors.

Entre les novetats de la temporada 2013, l’estada a la Pobla de Segur s’ha ampliat a les cinc hores i l’ajuntament d’aquesta localitat ha posat al servei dels viatgers diferents guies perquè els orientessin i els acompanyessin a fer excursions pel municipi o per altres poblacions del Pallars Jussà. També s’han ofert packs turístics a la Vall Fosca, Gerri de la Sal i una ruta enoturística.

A més, per segon any consecutiu els viatgers han pogut gaudir d’un pack de benvinguda amb productes gastronòmics de la terra i d’una degustació gastronòmica a l’estació de Balaguer, i també s’ha comptat amb la participació d’un grup d’animació per amenitzar tot el viatge.

El Tren dels Llacs consisteix en un recorregut per la històrica línia Lleida-la Pobla de Segur a través de les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà en un viatge amb dues locomotores dièsel i uns vagons de més de 50 anys. És una iniciativa conjunta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), la Direcció General de Turisme, l’ATM de l’àrea de Lleida i la Diputació de Lleida.

[HOME]

0 0 0