superior

Costa Barcelona

La ruta turística “El Garraf dels Sentits” es posa en marxa

Ja està en marxa la tercera temporada de la ruta turística “El Garraf dels Sentits”, una activitat en què hi colaboren el Consorci de Turisme del Garraf, l’Agència del Turisme de Sitges i Diputació de Barcelona. La ruta és una bona manera de descobrir el Garraf, els seus valors naturals i patrimonials i també l’activitat agrària i els productes del territori.

Durant la visita guiada els turistes tenen l’oportunitat de visitar el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel Cabanyes, tastar dolços i vins de la comarca i conèixer Can Ramon, una masia centenària en la que elabora vi.

El bus turístic del Garraf inicia el seu recorregut a Sitges. El punt de trobada és l’Oficina d’Informació Turística de Sitges, tots els dissabtes de juny, juliol i agost a les 10,30 del matí. Setembre, octubre i novembre la ruta es farà dissabtes alterns. El preu de l’excursió és de 25 euros els adults, jubilats i nens tenen preus especials. Les reserves es poden fer a través dels webs: www.iberplan.com o www.sitgestur.cat el divendres abans de la sortida.

La visita “El Garraf dels Sentits” aporta un valor afegit a l’oferta de sol i platja de la comarca, es considera un producte apropiat per a persones amb interès per la natura i per l’enologia, s’adreça al turisme de proximitat i als turistes que s’allotjen a Sitges, Vilanova i la Geltrú i el Baix Llobregat./ Noticia emesa per la marca Costa Barcelona

Back to top button