superior

Destinacions

L’ombra del Saloufest força l’anul•lació del festival Elrow

Qualsevol esdeveniment que pugui recordar al Saloufest fa por a la Costa Daurada. L’empresa organitzadora del festival Elrow de música electrònica per a joves, que estava previst el 15 de juliol a Salou, ha fet marxa enrere en la seva pretensió.

La tensió que ha generat aquest festival entre els ajuntaments de Salou i Vila-seca ha estat tan forta que la pròpia empresa organitzadora ha explicat en un comunicat que no vol contribuir a “incrementar la tensió política”. Vila-seca s’oposava frontalment a la celebració d’aquest festival previst a la pedrera del Cap de Salou, a la frontera amb el seu municipi. Eren 16 hores de música electrònica ininterrompuda, en tres escenaris i amb uns 20.000 persones assistents. A més, l’accés a la zona s’havia de fer des de la Pineda (Vila-seca). L’alcalde Josep Poblet havia qualificat de “greu error”.

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, segons explicava el Diari Més, també rebutjava el festival amb els mateixos arguments esgrimits pel consistori de Vila-seca. Els hotelers li van transmetre a Pere Granados, alcalde de Salou, la seva oposició.

Per la seva banda, Granados sí que veia amb bons ulls aquest esdeveniment. Tot i acollir-lo en el seu terme municipal, quedava prou lluny del centre i entenia que no molestava el desenvolupament normal de la població. Va arribar a fotografiar-se amb els organitzadors que li van lliurar la clau honorífica de l’esdeveniment.

El nom escollit per aquesta festa era ‘El Row Friends&Family’ i compaginava les actuacions dels DJs amb zones de jocs, companyies de teatre al carrer, instal•lacions d’art, mercadets locals i food-trucks. Les entrades que tenien un preu a partir dels 50 euros es bescanviaran per un altre festival previst el mateix dia a Viladecans o retornaran els diners.

L’estocada definitiva l’ha donat l’Autoritat Portuària, titular de l’espai, que ha elaborat un informe negatiu per a la celebració del festival. Els promotors han proposat un espai alternatiu en el mateix municipi de Salou però l’ajuntament no ha pogut mantenir el seu suport i ha considerat poc idònia la nova ubicació.

Articles relacionats

Back to top button