superior

Destinacions

Excel·lent guia ‘Paisatges Barcelona’

La Diputació de Barcelona i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya han presentat la guia Paisatges Barcelona, un recorregut molt exhaustiu per les comarques d’Osona, Bages, Moianès i Anoia. Totes aquestes comarques són les que integren la marca turística Paisatges Barcelona.

Es tracta d’una extensa publicació, de 73 pàgines, que presenta els diferents atractius turístics de la zona a partir de les quatre capitals comarcals. Amb una sèrie molt acurada de fotografies, la mateixa guia fa un recorregut imprescindible per descobrir les opcions de la marca Paisatges Barcelona des de tots els punts de vista: el patrimoni cultural, la natura, els productes de la terra i les festes i tradicions populars.

El sumari és una mostra clara de com s’aprofundeix en el coneixement del territori:
– Les quatre capitals (Vic, Manresa, Igualada i Moià)
– Viles i pobles amb encant
– País de poetes, romànic i muntanyes santes
– Natura exuberant
– Productes de la terra
– Temps de festa
– Mapa
– Informació general

A més de la qualitat fotogràfica, la guia també inclou diferents plànols i mapes. Des del mapa general, al final de la publicació, fins a plànols de cadascuna de les capitals comarcals, amb una proposta d’itinerari per fer a peu o mapes més propers de cada comarca amb una proposta de ruta de senderisme. En definitiva, una completa proposta que posa al servei de tothom les opcions turístiques de la marca Paisatges Barcelona.

S’ha fet un tiratge de 30.000 exemplars i es distribuirà en les oficines de turisme de catalanes, així com en les fires on participin les dues entitats impulsores. Està disponible en català, castellà, anglès, francès, alemany i italià. També està disponible al web de la Diputació, des d’on es pot descarregar en format PDF.

La guia pertany a la col•lecció “Marques Turístiques”, que te ja publicats 10 títols: Barcelona única, Costa Barcelona, Costa Brava, Costa Daurada, Paisatges Barcelona, Pirineus, Terres de l’Ebre, Terres de Lleida, Val d’Aran i Mapes de les Marques Turístiques. Tots ells estan disponibles en format PDF al web del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.

Vull tenir la guia Paisatges Barcelona en format PDF

Vull tenir les altres guies de la col•lecció

Articles relacionats

Back to top button