superior

Mercats

A la recerca de turistes de l’Europa de l’Est

Catalunya és la destinació preferida pels turistes de l’Europa de l’Est que viatgen a Espanya. Per tal de consolidar i incrementar el nombre de viatgers d’aquest mercat, 17 empreses i entitats del sector turístic català participen aquests dies en unes jornades comercials a Varsòvia, Budapest i Praga.

Aquesta acció permetrà als professionals catalans contactar amb més d’un centenar de turoperadors d’Hongria, Polònia i República Txeca. En cadascun dels tres workshops, els empresaris catalans s’entrevistaran amb 40 operadors turístics de cada país a qui oferiran els seus productes perquè els incorporin en els seus catàlegs de venda. L’objectiu és diversificar la procedència dels clients posicionant-se en un dels mercats emergents més importants d’Europa.

Les empreses que han apostat per aquest emissor i que participen en aquesta missió comercial organitzada per Turisme de Catalunya són Clickair; Geoland Tours / Avant Grup; Prestige Hotels; Samba Hotels; Across Spain; Bonavia Tours; Miguel Torres S.A.; Hotel Barcelona Princess; Hotel San Sebastián Playa; Gallery Hotel; Aparthotel&Village Golf Beach; i Ultramar Express. També hi han viatjat, juntament amb Turisme de Catalunya, representants del Patronat de Turisme de Salou; de Lloret Turisme; del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona; i de Turisme de Barcelona.

Un mercat en expansió

Hongria, Polònia i la República Txeca van incorporar-se a la Unió Europea l’any 2004. Des d’aleshores, constitueixen un mercat emissor en expansió pel qual ja fa temps que s’interessa Catalunya, destinació capdavantera en la recepció de viatgers d’aquests països, amb més de la meitat dels turistes de l’Est que arriben a Espanya.

Back to top button