140 oficines associades a Marsans s’han passat a Viajes Iberia

70 agències associades a Marsans que compten amb 140 oficines han signat ja els contractes d’integració a Viajes Iberia del grup Orizonia. Entre el 60% i el 70% de les agències que han buscat un nou soci després de trencar els seus vincles amb Marsans haurien recaigut en Orizonia.

L’agrupació d’Agències de Viatges Associades d’Espanya (Asavae), que integra a més de 200 agències pertanyents fins a ara a Marsans ha informat que la integració s’està realitzant "de manera rapidíssima". Viajes Carrefour ha despertat l’interès de moltes agències situades en la zona de Llevant, mentre que algunes han optat per Eroski -sobretot en el nord d’Espanya—, i prop de mitja desena s’han passat a Halcón Viajes, la resta continuen per ara com independents.

La substitució dels rètols de Viajes Marsans i el canvi d’imatge ha vingut acompanyat d’una "sensible recuperació de l’activitat", ja que "fins fa alguns dies no accedia ningú a les oficines", van explicar des d’Asavea. Malgrat aquest canvi les vendes "no arriben a encara les de l’any passat, i això que 2009 va ser molt dolent".

D’altra banda, Marsans de moment no ha procedit a la devolució dels avals de les agències associades que han sol•licitat el dipòsit./Ag EP

0 0 0