En marxa l’Estació Nàutica Guíxols Costa Brava

Aquest estiu, el litoral de Girona ofereixla seva tercera estació nàutica: Guíxols Costa Brava, formada pels municipis de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera i Tossa de Mar. Aquesta nova estació se suma a la de Roses-Cap de Creus i L’Estartit Illes Medes.

Els quatre municipis han apostat per unir esforços en una oferta promocional fonamentada, segons els seus impulsors, “en la qualitat i l’excel.lència” i asseguren que “el turisme i la promoció econòmica amb propostes com les Estacions Nàutiques, han d’esdevenir un motor capaç d’accelerar el ritme de la recuperació i progrés econòmic del territori”.

Des de la regidoria de Turisme de Sant Feliu de Guíxols destaquen que “disposem d’un instrument turístic i promocional molt important per tornar a posar en valor una oferta turística singular que ens diferencia d’altres destinacions. Aportem l’experiència del mar i les empreses nàutiques, però també hi ha la gastronomia, els bars, els restaurants, els hotels, el lleure, les excursions.”

Pel que fa al sector privat implicat, des de l’Associació de Professionals Empresaris i Hotelers de Tossa de Mar es comprometen “a realitzar ofertes interessants des de l’estació nàutica per revaloritzar el nostre entorn conjunt i allargar la temporada més enllà de la clàssica d’estiu”.

Una Estació Nàutica és un espai turístic i recreatiu que permet practicar el turisme nàutic, com a forma de vacances actives en contacte amb l’aigua i amb la possibilitat de realitzar tota mena d’activitats nàutiques durant el temps de lleure, tot complementant-ho amb diferents modalitats d’allotjament, i amb l’opció de gaudir de la natura i l’oferta turística i recreativa de l’entorn.

0 0 0