TripAdvisor situa l’Arts entre els deu hotels més “sexys” d’Europa

De qualificatius per als hotels n’hi a molts: luxosos, elegants, boutique, de disseny, lowcost, monumentals… Però ara se n’hi ha afegit un altre: sexy. Segons TripAdvisor, una de les principals comunitats de viatgers a internet a nivell mundial, part de la clientela considera que hi ha hotels que es poden considerar com a tals.

Entrarien en aquest qualificatiu els allotjaments que compten amb unes instal•lacions i un ambient que afavoreixen la seducció i les trobades romàntiques en parella. A la llista dels 10 hotels més sexy d’Europa n’hi ha de ciutats com París, Londres, Àmsterdam i també Barcelona. Segons els usuaris de TripAdvisor, l’hotel Arts mereix aquest qualificatiu per les seves dutxes dobles, els llits i fins i tot les persianes amb comandament electrònic. També figuren al rànquing hotels amb noms que ja són tota una declaració d’intencions, com l’Amour (París) o l’Adan i Eva (Antalya, Turquia).

Entre els elements més clarament destinats a afavorir les estades romàntiques de les parelles hi ha les “sales de la luxúria” de que disposa l’hotel La Tulipa Negra (Ámsterdam), l’habitació amb un llit rodó giratori i plena de miralls de l’hotel Propeller Island City Lodge (Berlín) o la suite Leona Den de l’hotel The Hempel (Londres), que ofereix un llit suspès del sostre i amb aparença de gàbia. Igualment remarcable és la iniciativa de l’hotel Adan i Eva de perfumar les habitacions amb encens afrodisíac./ Agustí Valls

0 0 0