Estancament de l’AVE entre Madrid i Barcelona

Tot i que el tren d’Alta Velocitat segueix guanyant la partida a l’avió en la connexió Madrid-Barcelona, la quota de mercat de l’AVE en aquesta connexió s’ha estancat. Els trajectes en avió no han perdut ni un punt percentual en l’últim any.

Els tribunals aturen el veto de Trump

Per tercera vegada la justícia nord-americana ha aturat el decret de veto migratori del president Donald Trump. Per ara, els ciutadans provinents dels set països musulmans vetats podran continuar accedint als Estats Units.

L’efecte BlaBlaCar no s’enlaira a Espanya

La plataforma col·laborativa BlaBlaCar està present a més de 20 països i compta amb més de 30 milions d’usuaris, però a Espanya no troba el marc legal suficient per a desenvolupar-se. A la Comunitat de Madrid ja li han posat l’ull amb l’amenaça d’un expedient sancionador per oferir servei de transport públic de viatgers sense […]

Renfe concedeix a Talgo el “contracte del segle”

Renfe confirma que Talgo és el guanyador d’un nou contracte per a fabricar 15 trens d’alta velocitat, amb opció a 15 més, per un import que ronda els 1.500 milions d’euros. Es tracta del major concurs realitzat mai per aquesta companyia que ha anat a parar a mans espanyoles.