Promoció de ‘La Barcelona medieval’ i el turisme accessible

Turisme de Barcelona vol impulsar el coneixement de l’Edat Mitjana a la ciutat a través d’edificis i emplaçaments romànics i gòtics. Per això ha llançat una audioguia sobre La Barcelona Medieval que està disponible a la web de l’organisme.

Els turistes poden descobrir pel seu compte 18 edificis i emplaçaments, numerats tots ells per facilitar-ne la localització als plànols annexos. L’àudio de cada capítol té com a fil conductor un guia virtual, en Jordi, un simulat arquitecte i interiorista de Barcelona. La durada de la visita és d’aproximadament tres hores.

Es tracta de la segona iniciativa de l’entitat de promoció de la capital catalana després del llançament de l’audioguia La Barcelona de Gaudí. Aquest nou producte que està disponible en català, castellà, anglès i francès es pot adquirir exclusivament a la pàgina web. Segons Turisme de Barcelona, la iniciativa “respon a la voluntat de seguir aprofundint en la promoció en els canals online”.

Web amb l’oferta turística accessible de Barcelona

Seguint amb la línia de potenciar la promoció online, Turisme de Barcelona ha posat en marxa una nova web amb tota l’oferta turística accessible de la ciutat (www.barcelona-access.com), i ha editat el primer material en braille. La web contempla informació específica per a quatre tipus de discapacitat (motriu, auditiva, visual i cognitiva) i recull informació sobre els museus adaptats per a persones cegues, hotels sense barreres, platges accessibles o visites en llengua de signes, entre d’altres informacions.

0 0 0