superior

Allotjament

Nova identificació per al càmping

Els càmpings han canviat la forma de categoritzar-se i han estrenat una nova placa d’identificació d’acord amb la nova classificació. La normativa catalana de turisme exigeix ​​que els establiments de càmping col·loquin en un lloc visible, ja sigui en l’accés principal exterior o a la recepció, el distintiu oficial.

La direcció general de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha presentat un nou manual en el qual es recull l’aplicació d’aquest nou distintiu dels càmpings. La principal novetat és que a partir d’ara la categorització dels establiments serà similar a la dels hotels.

Els càmpings deixaran enrere la identificació per categories que utilitzaven (1ª categoria, 2ª o 3ª) per classificar-se per estrelles. Igual que els hotels els càmpings seran d’entre 2 i 5 estrelles.

Altres de les modificacions de la placa identificativa és que incorpora la lletra C emulant les plaques hoteleres que incorporen la lletra H. Fins ara les plaques dels càmpings s’identificava amb la icona gràfica d’una tenda de campanya.

La direcció general de Turisme de Catalunya explica que aquesta actualització de la senyalització és un pas més en la millora de la identificació d’aquests allotjaments, dotant-li de modernitat, elegància i un punt d’homogeneïtzació amb els hotels.

El sector de càmping català és molt potent. Disposa d’un reconeixement internacional destacable. Com en cada inici d’any, les principals organitzacions d’automobilistes d’Holanda (ANWB) i Alemanya (ADAC) han tornat a guardonar amb les màximes distincions als càmpings de Catalunya. Les associacions han destacat de forma especial els càmpings de l’Estartit, Sant Pere Pescador, Pals, Castelló d’Empúries i Torroella de Montgrí a la Costa Brava, els de Mont-roig de Camp, Salou, Tamarit, Roda de Barà i l’Hospitalet de l’Infant a la Costa Daurada, i de Vilanova i la Geltrú a la Costa de Barcelona.

Articles relacionats

Back to top button