Mesures per millorar el turisme a Tossa

La creació d’un ens público-privat que permeti definir el model turístic de Tossa i realitzar més accions de promoció és la petició més demanada pel sector del municipi.

Aquesta és una de les conclusions de les trobades que ha mantingut l’Ajuntament amb empresaris privats de la població. Per l’Ajuntament aquesta és una qüestió prioritària, però demana la implicació de les empreses.

Fruit d’aquestes reunions també s’ha fet palès un problema de manca d’inversió en alguns establiments que els ha portat a sobreviure obrint-se a mercats que estan incidint negativament en la imatge i el prestigi de Tossa, com ara l’especialització en comiats de solter. En aquest sentit, l’Ajuntament incrementarà, per una banda, les inspeccions per vetllar per l’acompliment de les normatives i ampliarà el control sobre el comportament a la via pública i sobre els establiments i/o empreses organitzadores de l’activitat.

Per tal de facilitar la desestacionalització del turisme, el consistori també estudiarà bonificar o rebaixar els impostos o taxes a aquells establiments que facin millores i l’esforç de donar servei fora dels sis mesos de temporada turística.

Altres propostes suggerides per a la millora del sector turístic de Roses són el cobrament simbòlic per accedir al recinte emmurallat de la Vila Vella; la creació d’una estació nàutica a la Mar Menuda; i augmentar la difusió de les rutes i camins de Tossa.

[HOME]

0 0 0