Les notícies més llegides del 2015

L’any ha estat intens en informacions. Múltiples temàtiques vinculades al món del turisme des de les relacionades amb les agències de viatges, els allotjaments, temes de formació, tecnologia i articles d’opinió han despertat l’interès dels nostres lectors. Però quines són les 10 que més han destacat? Aquí tenim la recopilació de Comunicatur, ¡et sorprendran!

La primera ha estat una política: Quines propostes fan els partits per a les eleccions catalanes del 27 de setembre? l’anàlisi dels programes electorals en matèria turística ha estat al capdavant en un any ple de comtesses electorals.

La segona notícia més destacada ha estat l’Oportunitat històrica de Lloret de Mar per reconvertir la seva destinació. Aquesta informació ha aixecat interès dins i fora de Catalunya i l’Estat. El projecció de Lloret com a referent turístic ha portat lectors d’arreu del món.

El tercer lloc l’ocupa una informació vinculada a la tramitació de la normativa d’allotjament. Competència desmunta la proposta de regulació d’allotjaments catalans ha despertat multitud de visites. El procés de legalització de les habitacions particulars com oferta d’allotjament ha tingut molt a veure.

La quarta notícia amb més visites fa referència a la secció de mercats. La reflexió El sector turístic català necessita viure de nous mercats emissors publicada el mes de febrer ha situat aquesta informació entre les primeres

En meitat del rànquing trobem Les claus d’evolució del turisme per al futur, un post que recull les aportacions de dues eminències universitàries com són Joan Tugores i José Antonio Donaire.

Seguint amb aquesta llista, en la sisena posició hi ha una entrevista realitzada l’antropòleg cultural, Duccio Canestrini, que reflexiona sobre el nou turisme de masses i fa una advertència reveladora: No abandoneu la Rambla als turistes així va començar la fi de Venècia.

En la setena posició trobem una altra destinació líder en turisme a Catalunya i que des de fa un temps lluita contra la seva imatge distorsionada relativa al turisme de borratxera: Saloufest enfonsa la imatge de Salou

Seguint amb el Top10 del 2015 la vuitena posició és per un article de Manel Colmenero, soci-fundador d’Ocio Vital que va ser premiat com a Millor Experiència Turística de Catalunya l’any passat i va aportar el seu coneixement amb l’article El mercat d’Experiències, falses expectatives comercials o dificultats per comercialitzar-les?

A la penúltima informació de les 10 més destacades tenim els problemes informàtics per liquidar la taxa turísitca. Un problema que va afectar moltes empreses d’allotjament i va ser de gran actualitat.

I en la posició 10 una altra informació de gran actualitat aquest any. El turisme rus s’estavella a Espanya i Catalunya.

Segurament els articles més llegits no coincideixen amb les temàtiques que ens imaginàvem però vosaltres, els lectors, sou els que durant aquest any heu confeccionat aquest rànquing amb les vostres visites.

0 0 0