La nova campanya de promoció de Catalunya s’apunta al 2.0

Turisme de Catalunya ha presentat la seva campanya de promoció per aquest estiu apostant per una fórmula basada en Internet i un portal obert a la participació dels turistes: www.catalunyaesalgomas.com.

La publicitat turística de Catalunya es centrarà en aquest web 2.0 i tots els anuncis gràfics i de televisió adreçaran al públic espanyol cap aquest portal que busca la participació de l’internauta. El pressupost de la campanya “Una mirada genial” és d’1,25 milions d’euros i la durada serà el mes de juny i part de juliol.

Així www.catalunyaesalgomas.com vol fidelitzar el turista espanyol i oferir-li la possibilitat de fer unes vacances a mida, segons ha informat Turisme de Catalunya. Els visitants del web també podran navegar per tres àrees temàtiques dedicades al Sol i Platja; la Natura i Actiu; i les Ciutats i la Cultura, i compartir les seves experiències i penjar les fotos de les seves vacances a Catalunya.

Els mitjans contractats per fer publicitat del web van des de portals de viatges com Atrápalo, eDreams, MuchoViaje, Vía Michelin o Guía Campsa fins mitjans tradicionals com les cadenes de televisió generalista i els diaris de tirada nacional.

La campanya compta amb 6 models d’anuncis diferents per premsa escrita i 4 espots de televisió de 10 segons per les temàtiques Natura i Parcs, Turisme Familiar, Espais i Cultura i Costa Brava. Les localitzacions dels anuncis són: Calella de Palafrugell, Serra del Cadí, Illes Medes, Park Güell, Rambla de les Flors, PortAventura, Tarragona, Boí Taüll, el Pont Romànic de Boixols i l’Estany de Sant Maurici.

0 0 0