La Costa Daurada reforça el “shopping” com atractiu turístic

Els empresaris del comerç i el turisme de la província de Tarragona, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació, buscaran la manera més eficaç per presentar les compres en la Costa Daurada com un alternativa lúdica real per als turistes.

Per a això han elaborat el pla estratègic del comerç per al turisme de la Costa Daurada, el principal objectiu del qual és estructurar l’oferta comercial com producte turístic sota el prisma de la singularitat i la diversitat.

Segons dades del Parc Científic de Turisme i Oci els visitants de la Costa Daurada no tenen les compres com a motivació del viatge i és la sisena activitat que declaren els turistes en ordre d’importància. Aquesta dada crida l’atenció si es compara amb altres destinacions, on el shopping té un paper principal.

Els patronats de turisme de Reus, Salou i Cambrils, així com les diferents associacions de comerciants i d’hostaleria d’aquests municipis treballen conjuntament per aprofitar sinergies i potenciar el ‘shopping’.

La Diputació de Tarragona ressalta la importància estratègica del comerç i el seu paper clau en el sosteniment de l’economia del territori i, la necessitat que "el turisme i el comerç es retroalimentin mútuament". Per tot això, el patronat de turisme de la Costa Daurada buscarà nous mercats turístics interessats en la compres. Un nou producte turístic se suma a l’oferta de sol, platja, cultura i oci que ja ofereix la Costa Daurada. En els propers mesos es posarà en marxa una targeta turística, similar a la que existeix a Barcelona, que oferirà avantatges als visitants.

0 0 0