Els millennials canvien l’alcohol per Instagram en les seves vacances

Publicar la foto perfecta d’Instagram durant les vacances és més important per als joves britànics que tenir una estada vinculada a l’alcohol. La beguda, les borratxeres, la festa alcohòlica sempre ha estat un atractiu per a la joventut britànica quan marxa de viatge però una última enquesta ha detectat nous interessos.

Els resultats d’un estudi publicat per WTM London realitzat a 2.000 turistes britànics van detectar que només el 9% dels millennials volen emborratxar-se en vacances. Generar l’enveja a les xarxes socials en publicar i compartir fotos és més important que la festa desenfrenada per al 63% dels joves d’entre 18 i 24 anys. També Instagram és més important per a un 78% dels que tenen entre 25 i 34 anys.

El canvi d’interessos dels joves britànics ha motivat el tancament de la marca Club18-30 de Thomas Cook, que mobilitzava a més de 100 mil joves anualment oferint estades a l’estranger centrades en les festes amb alcohol.

Segons l’Enquesta de salut d’Anglaterra, un terç dels joves que tenen entre 16 i 24 anys ja no beu, mentre que el 2015 era una cinquena part els que afirmaven que no prenien alcohol. Les taxes de consum excessiu d’alcohol també s’han reduït del 27% al 18% en l’última dècada.

La xarxa social triomfa en els viatges
Més de dos terços (38%) de les persones de 25 a 34 anys diuen que publiquen en línia més d’una vegada al dia mentre estan de vacances, amb una proporció similar (37%) es troben els de 18 a 24 anys que publiquen una vegada al dia.

A més, una investigació recent de Club Med descobria que dos terços dels millennials seleccionen les seves destinacions de vacances segons el que veuen a Instagram i altres canals de mitjans socials.

0 0 0