Barcelona, paper destacat a la Federació Mundial de Ciutats de Turisme

Turisme de Barcelona ha estat nomenat vicepresident per a Europa de la Federació Mundial de Ciutats de Turisme, la nova associació sectorial que lidera Beijing. Es converteix així en el màxim representant europeu en el si d’aquesta entitat.

El consorci de promoció és un dels nous quatre vicepresidents mundials del consell d’aquest organisme juntament amb Los Angeles, Buenos Aires i Hong Kong en nom, respectivament, de Nord-amèrica, Sud-amèrica i Àsia.

La Federació Mundial de Ciutats de Turisme agrupa actualment 107 membres, entre ciutats i empreses de tot el món. Es tracta de la primera organització turística mundial que es focalitza específicament en les ciutats, amb l’objectiu d’assolir “una millor vida a les ciutats a través del turisme”.

El reconeixement de Turisme de Barcelona i de la mateixa ciutat de Barcelona com a vicepresident d’aquesta associació mundial s’afegeix a una altra nova responsabilitat del consorci barceloní, que des de fa tres mesos presideix la European Cities Marketing.

[HOME]

0 0 0