superior

AAVV i TTOODestinacions

La Ruta del Cister estrena central de reserves

Un portal de reserves es posa en marxa per a comercialitzar 84 paquets turístics de la Ruta del Cister.

Els Consells Comarcals que gestionen La Ruta del Cister (la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell) són els impulsors d’aquesta central de reserves online amb oferta turística de les tres comarques. A tal efecte es va organitzar un concurs públic, guanyat per l’agència El Brogit Guiatges, que ara és l’empresa encarregada de gestionar-ho.

Els usuaris que naveguin pel web de La Ruta del Cister (www.larutadelcister.info) tindran l’opció de comprar els productes turístics de la central de reserves. El paquet turístic que se’ls hi ofereix està relacionat amb els continguts que en aquell moment s’hi estiguin consultant.

L’oferta de paquets inclou productes amb entrades a museus, visites guiades, escapades i rutes allotjaments, restaurants, etc. Als 84 paquets s’hi podran sumar progressivament noves propostes i nous establiments que hi vulguin comercialitzar-se.

El portal neix en català, castellà i l’anglès i s’anirà ampliant a d’altres idiomes. Els impulsors de la Central comenten que analitzaran el comportament dels usuaris per a saber com es mouen pel canal de vendes. Aquesta informació els permetrà adaptar el web a les preferències dels clients.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button