26 milions d’inversió per als Paradores de Tortosa i Aiguablava

El president de Paradores de Turisme, Miguel Martínez, ha anunciat que la inversió destinada a la modernització dels hotels de Tortosa (Terres de l’Ebre) i Aiguablava (Costa Brava) serà finalment de 26 milions d’euros, una xifra que suposa duplicar la quantitat que preveia el pla estratègic.

Segons Martínez, la cadena pública hotelera va decidir incrementar el pressupost destinat a ambdós establiments després d’analitzar l’estat actual dels establiments i les seves possibilitats de negoci. En l’hotel d’Aiguablava s’invertiran 16 milions d’euros, mentre que al de Tortosa es destinaran 10 milions. El Pla Estratègic 2009-2012 de Paradores preveia una despesa de 14 milions a repartir entre els dos hotels catalans al 50%.

Les obres, segons va explicar el president de Paradores, serviran per potenciar la monumentalitat dels establiments i millorar la integració amb l’entorn. "Es generaran més ocupacions i es crearà més riquesa per Tortosa, per Aiguablava i per a tota Catalunya", va remarcar.

Amb les obres, el nombre d’habitacions del Parador de Tortosa passarà de les 72 actuals a 70, però seran més espaioses. A més, contarà amb un centre de convencions de 360 metres quadrats. Les obres començaran a finals del proper estiu.

El projecte per Aiguablava està encara en una fase "molt inicial", segons Martínez, ja que els treballs es preveuen per l’estiu de 2011. Es portarà a terme una remodelació complerta tant d’habitacions com d’espais comuns i es reformaran les seves instal•lacions per a fer l’edifici més sostenible, així com per centrar la seva oferta d’oci en les famílies, que són els seus principals clients./Ag EP

0 0 0